onsdag 30 januari 2013

tisdag 29 januari 2013

Skinn som spricker och påslakan

Efter att ha tvättat händerna överdrivet mycket i dessa sjukdomstider plus att jag spritat dem lika ofta, har nu skinnet börjat protestera. Min älskade Helosansalva har jag tappat bort :-( och jag har ont. Det svider och spänner. Men det är ok, jag överlever.

Bäddade rent i de vuxnas/Smillas säng idag. Fick ett nytt snyggt set i julklapp av svärmor. Men till min stora irritation saknades hålen, ni vet, uppe i hörnorna. Ahhh, jag kan inte bädda utan dem!!!!! Med M's hjälp gick det :-D

Fönster

På mina fönsterbrädor står det ett par gröna halvdöda växter, tråkiga lampor och kanske någon ljuslykta i vanligt glas.
BOOOORING!

Hjälp mej att piffa till dem lite. Jag håller på med en lampskärm :D men den ska ju bli klar oxå.
Några förslag? Någon?

Smärtsam viktnedgång

Skaffa magsjuka vet ja! Då försvinner det säkert två kilo direkt, på mej gjorde det det på ett dygn! Fast i mitt fall känns det inte så positivt. Joo, det är klart jag har kilon att ta på, är liiite väl förtjust i allt gräddigt :)
Men jag tänker mest på Smilla. Henne fullammar jag än vilket resulterat i att min kropp är tömd på all vätska just nu. Får hon i sej näring nu tro?
Och vad det gäller två kilo så är jag snabbt uppe på den vikten igen. Grymt sugen på semla nu. Fast just nu pimplar jag vätska i form av cola, näring i form av jordgubbskräm och lite smörgåsrån mellan varven...

måndag 28 januari 2013

Odalmannen

Det gick en gammal odalman och sjöng på åkerjorden.
Han bar en frökorg i sin hand, och strödde mellan orden
för livets början och livets slut sin nya fröskörd ut.
Han gick från soluppgång till soluppgång.
Det var den sista dagens morgon.
Jag stod som harens unge, när han kom.
Hur ångestfull jag var inför hans vackra sång!
Då tog han mig och satte mig i korgen och när jag somnat, började han gå.
Döden tänkte jag mig så.
B Setterlind

Föder hellre barn än vara sjuk

Jag har en stor självinsikt när det gäller mej och sjukdomar.
JAG ÄR KLEN!!!
Vet inte om ni är så gamla att ni kommer ihåg reklamen " Ni tjejer snackar om att föda barn...." men jag är en sådan.

Titta på Reklam Echinagard 1994 på YouTube

Ok, det gör nära-döden-ont att föda barn. Men det går ju över snabbt och man får den bästa belöningen man kan tänka sej.
Är man sjuk, vare sej det är förkylning, influensa eller magsjuka m.m. mår man ju dåligt under en längre period. Man är nere i ett mörkt hål utan ljus, energinivån blinkar röd och man väntar in Odalmannen som kommer med sin korg... (Ni som inte vet vad jag pratar om ang Odalmannen, för er kommer ett förtydligande senare).

Just så känns mitt liv just nu!

söndag 27 januari 2013

Prylgalen eller ett måste?!

Jag har många prylar i mitt kök men har en sak som ständigt saknas och som jag aldrig riktigt kommer till skott med att köpa.

Oftast två delar och väger en del.....
Någon som vet vad?

Cliffhanger.....

lördag 26 januari 2013

Jaha, vi överlevde natten men nu då? Tjejerna klarade sej rätt bra, sista spyan hade vi kl 03:00.
Men nu väntar man liksom bara på att vi andra ska börja spy... Antingen inbillar man sej eller så ligger bacillerna och gror i magtrakten.
För övrigt var 19/25 borta från Abbes klass igår för hög feber tydligen........

fredag 25 januari 2013

Sömn

För att försöka få några timmars sömn möblerar vi provisoriskt om där uppe... Får se hur det går!!

Nellies tur

Hon hann sova i 45 min, sen var det hennes tur att spy. Så de jävlarna som inte fattar att det är MINST 48 TIM EFTER SENASTE SPYA ELLER RÄNNSKITA SOM GÄLLER för att få vistas offentligt, sätter jag skottpengar på!!!!
Nu missar Nellie ett efterlängtat kalas, tack så jävla mycket för att ni inte har vett att låta barnen bli friska först!!!
(Eftersom tjejerna blev sjuka så nära varandra tidsmässigt är jag övertygad om att det kommer från gymnastiken i onsdags).
Magsjuka är för övrigt den värsta "vanliga" sjukdomen jag vet!!!!!

Näääääj!

Snälla, snälla, snälla, vik härdan!!!!
Albin verkar ha ngn form av förkyldningsinfluensa och Lova spydde precis.... Låt det bara vara en tillfällighet....
Oh happy day-NOT!!

Reaktionen på städningen ja..

Den svarskommentaren ville inte läggas in så jag gör ett eget inlägg på det.
 
När jag tog fram säcken och började lägga i saker blev det ramaskrik, så arga och skrikande barn har sällan skådats i detta hem (brukar vara jag). Den som var värst var N som blev så arg att hon attackerade sin mor med våld. Skogstokig alltså!
Men hård som jag är plockade jag ner allt jag hittade på golvet i säcken som jag sen bar ner i källaren.
Två dagar har gått och ingen har saknat en pryl.....

Första dagen hemma från skolan

Igår (torsdag) fick jag för första gången ringa och sjukanmäla Abbe. Det hördes lååång väg att jag var oskuld på detta och hon som tog emot anmälan fick sej säkert ett gott skratt. Det bjuder jag på, så där på morgonen.
Anledningen till att min lille köttbulle inte ville gå till skolan var att han är socialt missanpassad och inte kan "koderna" i skolan så han mår dåligt över det..... NÄÄÄÄÄÄ!!!! Skulle inte tro det va????!!! Inte min grabb inte! Va f-n tror ni om mej??!!
HAN HAR KRAFTIG NACKSPÄRR!! Han har så ont och rör sej som en 106-åring. Ska väcka honom om en stund så får vi se hur han mår idag. Tippar på samma som gårdagen, trots faderns osteopatiska försök att hjälpa sonen.
 
Nellie ska till barntimmarna kl 8, blir till att få upp den lilla modersmisshandlerskan/dramatiska lilla saken ur sängen...
 
Och så en sak som gör mej stolt... Lova har nu klarat tre nätter på raken utan blöja! Hon är underskattad min lilla docka :D
 
I'll be back....

onsdag 23 januari 2013

Städning av lekrum

Efter att ha tjatat om upplockning av leksaker från golvet i åratal fick jag idag nog.
Svarta sopsäcken åkte fram mitt framför ögonen på barnen och ner i den hivades grejer.....
-Så, nu var det städat, sa jag och bar ner säcken i källaren.

Reaktionen, hur blev den tror ni?

tisdag 22 januari 2013

Urlakning

Värsta urlakning av all energi idag!!!!
Började med en fruktansvärt jobbig begravning, trodde jag skulle svimma av sorg! Kan bara föreställa mej hur familjen mår/mådde. Finner inga ord riktigt men MIN ÄLSKADE VÄN-JAG FINNS ALLTID HÄR FÖR DEJ!
Är så tacksam att M följde med mej på detta, hade aldrig tagit mej igenom detta själv. Tänker på alla ensamma själar som hade behövt en hand att hålla i.... Säg till när ni behöver en, jag lånar gärna ut min hand en stund.
Barnen hade jag och M lämnat på lite olika platser. Tjejerna var hos min syster och mor, Abbe i skolan och sen med farmor.
Barntimmar/bilbesiktning/BVC-besök stod sen på schemat... Blä vad jobbigt det var att kastas rakt in i verkligheten efter en energitömning som begravningen var.
Men allt flöt på bra, både bil och barn gick igenom besiktning.
Tack för ett fint avsked Pirjo... Eller nej... På återseende min kära reservmamma (som du faktiskt var under senare tonåren när jag och min älskade vän hängde hos dej och levde tonårsliv). Kommer ihåg när jag blekte håret och det gick av, rakt av... hur kul var det??? Din balkong som passade perfekt för lite öldrickande en ljummen sommarkväll, din fläkt som gick att röka under, din fantastiska dotter som jag älskar av hela mitt hjärta.
Som Ozzy skulle sagt:
See you on the other side
 
 

söndag 20 januari 2013

Räkröra

Det var det jag skulle göra till mej och M. Ha det till bakad potatis. Men så känner jag en sur lukt från räkorna som fanns på burk.. Provsmakade 5-9 st och kom fram till att vi borde nog inte äta dessa. Nu tror jag att jag åker på matförgiftning och därför tar en mun whiskey.

Igår var det Alingsåsbesök för hela slanten. Skridskoåkning stod på schemat. Tycker barnen har utvecklats enormt mycket på kort tid :-)
Sen häng hos min mor och far dit mina barns kusin W kom.
Efter en stund dök Greken och min far upp.... Hm, det lät som en bok- eller filmtitel... Iaf, de hade varit i Hol och kört cross i kulan. Entusiaster kallar jag det :-D
The greek stannade en stund och spelade klassiskt bordshockeyspel med Kidsen innan han drog hem till sej och söstra-mi!!!!
Tack Greken för att du tog dej tid med mina bastarder :-)

fredag 18 januari 2013

Bjuder på lite gammal/ ny musik

Partyfredag då, let's rock
 

 
 
 
 

 
 

 

Seriös frukost

Jag hade verkligen planerat i mitt huvud att äta en riktig god frukost, nyttig skulle den vara. Ägg, yoghurt, knäckebröd och kaffe. Typ! Hmm, blev inte riktigt så då....
Jo kaffet då!
 
 Tre kolakakor (som jag bakat nu och behövde provsmakas) och en kopp kaffe.
Det kallar jag hälsosam frukost ;)
Hahahaha! Och M svälter sej idag för att vi ska äta en bit pizza ikväll!


torsdag 17 januari 2013

Bvc

Idag var det Nellies och Lovas tur på bvc. En timme och tjugo minuter var vi där. Spräckte mitt tidsschema rejält men det blev bra till slut ändå!
Allt flöt på bra på besöket, det enda är väl tid till en logoped. Båda tjejerna kan ev behöva träffa en. Tror inte  att det ska behövas egentligen, de är lite sena bara med  talet för de har äldre  syskon som pratat för dem.... Men jag tycker ändå det känns bra, vi föräldrar kanske kan ta oss lite mer tid att faktiskt träna lite mer enskilt med dem, avsätta tid för ändamålet :-)

Efter en körig men angenäm dag njuter jag, som vanligt på kvällen, av att få egentlig med Smilla. Vi myser och busar i soffan.

Puss och godnatt

Kaffe

Underbart lyxigt med en kaffemaskin idag känner jag :-D

onsdag 16 januari 2013

Det kändes helt overkligt när jag förut ringde en begravningsbyrå och anmälde mej och M till deltagande......
Har på något vis kommit till ett stadie i vuxenlivet som inte alls känns bra. Hur ska man klara sej utan dessa människor som blir kallade till Gud Fader och hans änglar??

För att inte deppa ihop totalt måste jag avsluta med något mer lättsamt men ändå hålla mej till ämnet. Så...
Jag har nog lyckats ta död på min älskade termometer, tappade den i diskhon full med vatten! Jag tackar dej fina gråa sak som varit mej behjälplig i köket, tack för den tid vi fick tillsammans.

Underbara sötnosar

Hippiebrudarna nr 1 & 2

God morgon alla pigga och glada

 
Abbe är lämnad i skolan. Idag hade han med sej stjärtlapp och hjälm så jag får väl se i vilket tillstånd han är i när jag hämtar honom (brutit en arm eller en bula i skallen efter deras utflykt tro?)
Tjejerna leker med sina dockvagnar, Smilla sover... Öh, jo hon är oxå tjej...
Ok, vi tar om det...
N+L leker med sina dockvagnar, Smilla sover och jag käkar frukost medans jag kollar datorn ,typ varför det inte fungerar med bilder - har jag använt alla procent av kvoten or what?


 
Så här ser jag ut en vanlig onsdag morgon när jag klurar framför datorn.
 
Nä, nu får det bli kaffe, kommer liksom ingen vart här idag. Ni får väl ta del av mobilbilder då da...

tisdag 15 januari 2013

Varenda gång

Vad är det som hänt med de kända blåmärkena??? Nu pratar jag P och L, de är väl störst och ledande på marknaden. Har ALDRIG haft problem med dem på de andra tre. Har den ena varit för stor i midjan tex har man kunnat ta den andra. Men nu...... Det härligt är absolut ingen överdrift, VARENDA GÅNG SMILLA BAJSAR SER DET UT SÅ HÄR-OAVSETT BLÖJSORT (L och P)!!!! Tröttsamt :@

Slickat skålen

Potatis- och palsternackspuré var mycket godare :-D

Inga bilder här inte

Förstår inte varför jag inte kan ladda upp bilder här från datorn. Har kollar inställningarna men det vill sej verkligen inte :(
 
 Lite lugnare schema idag. Nu tvättar jag lite igen, Smilla sover, brudarna leker. Idag kör Barntimmarna igång efter jullov. Nellie längtar men klarar sej rätt bra från att tjöta hål i mitt huvud.
Efter hennes barntimmar är det dags att köra Abbe till gympan.... En rätt lugn dag med andra ord :D
 
Nu är det i alla fall time for lunch," barnmat" idag... 
 


måndag 14 januari 2013

Framstupa sidoläge

Det är det som gäller i soffan nu. Smilla får gosa med sin mor samtidigt som vi ser en repris av F1 från i somras.
Det enda som förstör är en doft som svagt finns i näsborrarna just här vid soffan.....LIKLUKTEN!!!
Och så hade jag velat ha den där Paradisasken här och inte i ett skåp i köket.....

Glömde jag säga att M är på övervåningen och lär sej flytspackla???? Med hänsyn till mitt äktenskap ( vill gärna vara gift ett tag till) får ni ingen bild på det golvet.....

Efter dagens flängande

Faaaaasiken, nu går det inte längre! Jag måste ha en slurk......

Aaaaahh, va gött det var!

Simskolan avklarad

Åkte själv med alla fyra, simskola för Albin och Nellie. Fungerade bra, finns lite att förbättra... De är tydligen vana att få mellanmål där. Trots annan tid hör det liksom till vad jag förstår :-)

Hämta i skolan igen..

Denna gång från finskan. M kom och tog med tjejerna hem i bilen.

Påklädning för tredje gången idag

Dock inte den sista! Albin är  nu lämnad på finskan, tjejerna leker ute nu. Får se hur länge de tycker det är kul... Lova gnäller så fort nästippen är utanför dörren.
Cyklarna skulle visst fram... Längtar de efter vår tro???!

Lek

Lova härmar sin mor tro...?

Lunch

Min lunch- bakad potatis med lax- och räkröra.
Barntallriken blev pasta och skinksås :-)

Potatis

Smillas första smak på potatis :-) Sådär gott var det.....
"Vaaa, ska jag äta det här för att bli mätt??? Skojar du, jag vill ha tutte nuuuuuu" , lät Smilla meddela efter några minismakisar!!!

Fm

Nu har jag hämtat in Smilla. Hann med att duscha hela mej och förbereda lite lunchgrejer, förutom sorterat tvätt och startat två maskiner.
Tjejerna leker "mamma-pappa-barn"  lyckades få dem att ta en kort fruktpause :-)

Hårtvätt-check

Nu medans det torkar blir det tvätt lite snabbt.....

Hemma igen

Smilla somnade på vägen så hon får vara kvar ute. Nu får barnen välja fritt en liten stund vad de vill göra (NiDS och tv...) medans jag tvagar hår (hela mej om jag hinner).

På väg till skolan

Bloggmaraton idag då

Godmorgon!

Påklädning inför morgonpromenaden till skolan.

söndag 13 januari 2013

Och den här....

 

En gammal goding

Lyssnar på gammalt, blandat gott medans jag ger mej på nya utmaningar i köket...
 
 

Hyfsat vardagsliv

Tack vare den finurliga uppfinningen, som ni ser på bilden, har jag kunnat ställa tillbaka köksbordet. Ibland kan man känna en svag liklukt men tas snabbt över av kaffe eller doftljus. Det är inte billigt, har nog lagt ca 400 kr på detta men det är värt varenda krona!!!!!!!
Så ni är välkomna tillbaka på kaffe m.m. nu, tror ni överlever :-D

Borås vs Alingsås

1-0
 
Japp, så bidde det i jakten på YocoAir, Borås vann överlägset.
 Vi styrde ju färden igår morse mot Alingsås för skridskor, tänkte då passa på att köpa några till YA för att förbättra luften hemma.
( Vår snälla granne kom förbi (innan vi lämnade hemmet) med lite tallbarrsolja för att underlätta luften för oss. Den var dock från början av 70-talet skulle jag tippa på och fungerar sådär...).
 
Vi var i 4 färghandlar + Jordnära och alla reagerade likadant.. "Vaddå? Vad är det?, Nä, det har jag inte hört att vi har i vårt sortiment"... Så idag styrde M färden mot Borås för att skaffa fler. Färghandeln vi köpte den förra i har stängt på söndagar men Clas Ohlson ska tydligen ha... Annars får vi vänta tills imorn.
Abbe leker med en kompis nu på fm, de två äldsta brudarna åkte med M till stan. Smilla somnade och jag hann klart med tvätten :D Inlagd och klar till och med, hehe!
Så 1-0 till mej vs tvätten...

lördag 12 januari 2013

Duplo

Det ska börjas i tid ;-)

Har åkt till AlingeTexas en sväng. Dels för skridskor och häng på Birdway, dels för att få andas frisk luft en stund....

Tror det blir ett stopp i Bohult på hemvägen :-D

fredag 11 januari 2013

Tillägg på förra

Nu har vi hängt upp den där grejen vi köpte, ställt ut kaffepulver lite här och där och tänt doftljus. För när vi kom hem och gick in i köket......
Alltså, att jag inte spydde och svimmade samtidigt...... Värsta jag varit med om i mannaminne!!!!!!
Nu, en stund senare och med hjälp av det ovannämnda, går det faktiskt att vistas i byggnaden. Det är bara om man är nere vid golvet som man blir lidande.......Smilla sitter mycket i sin stol nuförtiden kan jag tillägga.

Försök nummer 1

Nu har jag googlat och nu försöker vi få bort lite liklukt med detta, värt ett försök...

Öppna fönster och doftljus

Så fungerar det här i Hallonstugan för tillfället. Känner fortfarande liklukt men gör mitt bästa för att dölja den.
Övervåningen känns ganska mysig just nu ;-)

torsdag 10 januari 2013

Vissa låtar fastnar i hjärtat....


Den här låten är grymt bra :)
 
 


 
....och den här med...

Som sagt, kan fortfarande inte lägga upp bilder via datorn så det får bli så här idag. Bytte ju hit för att det krånglade på det andra stället. Kanske ska byta tillbaka igen............???
M rev bort lister, bankade och slog i väggen, isolerade med nytt material för att stoppa lukten men...tyvärr!!! Det osar fortfarande lik. Det positiva är i alla fall att jag har tagit mej i kragen och börjat fixa till övervåningens inredning. Vi har massa möbler och grejer som bara väntar på att placeras på rätt ställe. Vänta ska ni få se... :)




Letar efter lik

M slet precis bort listen där det luktar som värst........

Dålig morsa

Idag känns allt hopplöst, känner mej såååå låg. Vem faan har varit här under natten och bankat ner mej lägre än sulorna på mina tofflor???
 
Allt beror nog på liket i väggen. Ni skulle känna vilken stank det är i huset nu, eller NÄÄÄ det skulle ni INTE för ni hade kräkts direkt! Jag blir på så dåligt humör av att känna stanken. Stubinen, som faktiskt växt upp till hela en centimeter i vanliga fall, existerar inte just nu.
Stackars mina barn!!!
Vad är det för jävla råttbo vi föräldrar köpt??? Ni som hängt med sen förra bloggen (och/eller känner oss) känner ju till problematiken med silverfiskarna. En utdragen process som fick mej till att vilja flytta otaliga gånger. Och nu detta....... Likstank två gånger på kort tid, AJ ÄM DAJING!!!!
 
Nu kanske någon smart jävel tänker "varför gnäller ni, ni är friska, lever, har varandra, tak över huvudet och mat på bordet". NU JA!!! Men hur tror ni detta helvete påverkar våra liv?
1. Ständig liklukt kan ju knappast vara bra för organen i kroppen eller?
2. Skilsmässan knackar på dörren för att jag är irriterad, gapar och skriker på allt och alla för att jag hatar det här huset just nu...
3. Tror ni man  vill äta mat i huset nu?
 
För en liten påminnelse eller för nytillkomna läsare bjuder jag på en bild på en "liten" silverfisk jag hittade när det var som värst här för något år sedan innan http://www.nomor.se/ var här ett par gånger och gjorde ett fantastiskt jobb som jag är evigt tacksam för.
 
 


onsdag 9 januari 2013

Ibland måste man bara...

Mitt skinn i ansiktet är som sandpapper. Så på med lite havslera på påse och simsalabim.....

Gott kaffe

Efter att jag hämtat Albin i skolan hamnade vi på en lekplats allihop. Som tur var för mej kom en annan mor dit med sina barn (som oxå hämtat i skolan) så man kunde ha vuxenprat medans barnen lekte. Hon är så snäll och mysig den där mamman R.L.

Nu tillbaka till likstanken, vädra, vädra, vädra. Blanda upp den med lite kaffe oxå ;-)
Sätter lock på kaffet så denna underbara dryck inte tar smak av liket......

God morgon!

Har vi börjat slänga mer skräp i detta hus, har jag blivit slarvig? Känns som att sopkärlet blir överfyllt varje gång nu... Men på fredag kommer de rediga sopgubbarna, tror jag!
 
Gick skapligt att gå upp nu på morgonen, tyvärr snoozar jag lite för mycket. Skärpning tomorrow!!!
 
Kan fortfarande inte föra över bilder hit via datorn, suck!!

tisdag 8 januari 2013

Ni som tror att tjejer inte fiser....

 ....sluta läs det här nu!
 
Imorse råkade det smyga ut en liten fis ur min rumpa.... Efter en bra stund tyckte jag att det fortfarande luktade illa i köksregionen så jag beslutade mej för att tvätta några av de smutsigaste stolsöverdragen. Lukten satt kvar... Suck, vad faan är det här? Så illa luktade inte fisen och borde absolut ha försvunnit efter en timme.... Timmarna gick, SysterYster kom på besök. Även hon började känna lukten, även Abbe som kom hem från skolan kände den. Och värre blev det!!!!!
Strax innan M kom hem skickade jag ett sms till honom att det luktar lik i köket. Han kommer hem och tycker att det luktar lite illa ja, medans jag håller på att kräkas av stanken (utan att vara gravid). Vid 16:40 åker vi hemifrån (Abbe startar i ny gympagrupp) och kommer hem strax efter 18. Då känner M det oxå, det stinker så fort vi öppnar ytterdörren.
Nu är jag rätt säker på att det inte är min lilla smygare som luktar. Vi har återigen fått in en äcklig jävla gnagare i en vägg!!!!!! Tyvärr kan jag inte bara stänga dörren denna gång och vänta ut helveteskapet....
Så tyvärr mina kära vänner, inga bjudningar här på 8 veckor :(
Hoppas att liket är bortruttnat till Lovas födelsedag i maj....................
 
Köksbordet är nu flyttat, står bakom soffan. Annars kommer jag inte kunna äta utan spy rakt ut...

Varför ha kallingar?

När de är mer trasiga än hela, varför ens ha dem på??? Men slänga får jag icke.....
(Lägga upp kort via mobil fungerar tydligen).

Sparka igång kroppen med kaffe

Tyckte att kaffet igår efter middagen smakade lite sumpigt. Äh, tänkte jag, har väl bara känsliga smaklökar. Men vad hittade jag nu på morrgonen när jag skulle få igång denna gamla schletna kropp??? Joooo.....
 

Här skulle jag lagt in en bild på sumpet men det fungerar tydligen inte att lägga upp bilder idag!!!

Fy faaaan...

vad trött jag är....!! Dra mej baklänges på en tallkotte... Gäääääässssssp!
Lovet är slut och det spöregnar-deprimerande? Oh yes in deed!!!!

måndag 7 januari 2013

Lins-lus

Tack L.T för spelet. Vi har kört en omgång nu på kvällen och jag förlorade stort. Trebent lus bidde det.... Men imorn tar jag revansch på dem moohahaha

söndag 6 januari 2013

Fullt upp

Igår var det Alingsås för hela slanten. Skridskor och en snabb sväng till centrum, sen häng hos mor & far. Fina Hanna kom förbi och åt middag med oss och fick förhoppningsvis lite annat att tänka på en stund.
Idag bär det av mot Götet och Hovås... Är dock inte överförtjust i den där trängselavgiften!

fredag 4 januari 2013

Jullov

Vi har verkligen lov här. Precis nu i skrivande stund (10:28) är frukosten uppäten, vi gick upp efter nio och Smilla sover fortfarande.....

torsdag 3 januari 2013

Sandhult-Bohult-Hallagärde-Bohult-Sandhult
Så ser min körrunda ut från dagen. Kunde blivit en sväng till Hallagärde till men den tog maken.
Så roligt att se 50% av Bohultarna, nästa gång hoppas jag på 100%.
Nellie fick en mycket omtyckt julklapp där, ska försöka lägga upp en film imorn via datorn på henne. Just nu får ni hålla tillgodo med ett kort...

onsdag 2 januari 2013

Älg

Körde precis upp Albin till en kompis. När vi tjejer var på väg hem igen sprang en ung älg över vägen. Jag har nu fått testat bromsarna ordentligt och vet att de fungerar... Tackar högre makter för att det inte var halt på vägen!!!!!

tisdag 1 januari 2013

Bebis nr 5

Så här ser vårt senaste tillskott i familjen ut. Lite mörkare än de andra fyra men ack så dyrbar. Så välkommen kära bebis med namnet Nikon D5100 :-)