måndag 1 oktober 2012

Halvtaskig natt och mina boobisar sprängs...

Börjar med ett kyrkobesök. Nellie är ju med i Barntimmar som "uppträder" på familjegudstjänster här i byn. Och då får man som förälder ställa upp och gå dit. De är inte så många i gruppen i år, tror att de bara är 9 men herregud vad mycket glädje det var när de sjöng högt och tydligt igår. Änglar var temat och vingar hade de på sej.
Nellie står som nummer 2 av barnen från höger, jämte favvokompisen Elsa i rosa :D

Efter den fina uppvisningen drog Martin och Abbe ut i skogen på en mountainbike-tur...Abbe hade mest fått gå med cykeln för det var stora sjöar med vatten i skogen. Men han är så underbar min Abbe, inte ett gnällande över att det var jobbigt eller tråkigt. Han var så glad över att ha fått dra ut på cykeln med sin pappa.


Förväntansfull biker med sina crosshandskar.


När grabbarna hade dragit iväg åkte vi brudar till Bohult för att hälsa på brudarna i det huset. Där blev vi bjudna på lunch och en smarrig paj som Nat bakat själv. Ungarna lekte och Millan fick gosa bebis.

Så till boobsen som sprängs... Mittprillan hade svårt att komma till ro under hela gårdagen. Hon sög inte heller som hon brukar på tuttarna, hade bara ett litet mesigt "napptag". Så höll det på hela dagen, kvällen och halva natten, att hon inte kom till ro. Var bara små korta powernaps hon tog. Och äta gjorde hon inte ordentligt förrän nu på morgonen och bara på en sida. SÅÅÅ..... jag välkomnade min vän El Pumpo med öppen famn i morse så han kunde suga ut varendra droppe. Skulle egentligen tagit en bild på hur jag såg ut innan... En tömd sida och en sprängfylld, hahahaha!

God morgon och välkommen Höst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar