måndag 29 april 2013

Seriöst!!!!

Hur tänkte människan som la den här dammsugaren vid plastcontainern på återvinningsstationen här i byn???
STUPID!!!!! säger jag bara!
Det är nog i dagsläget mitt favvoord - stupid. Använder det en del nuförtiiin...

söndag 28 april 2013

Mysbyxan

För varje gång jag använder mina älskade mysbyxor går de sönder, lite i taget. Jag har två favvisar, de gråa på bilden som är ca 8-10 år (!!!) och mina gröna som jag bara haft i något år. Båda börjar bli rejält slitna. Men jag kan ju knappast göra mej av med dem, skulle ju vara som att kapa av en kroppsdel!!!!

lördag 27 april 2013

Ensam vuxen

Japp, det är jag idag. M har vid ett svagt ögonblick lovat min far att hjälpa till på en crosstävling. Är inte medlem och klubben har ca 200 egna medlemmar, VAR ÄR DEM!!!!!
Hur som haver.... Vet inte vad jag ska hitta på idag med mina fyra huliganer. Massa måsten och tapeter som ska ner men... Det får vänta. Såg på vädret igår att det skulle bli dåligt, svårt att tro nu :-)

fredag 26 april 2013

Vatten + glas

En intressant kombination när man är 8 månader :-)
Mammas vattenglas....

Fredagsmys på lekplatsen

En liten bit kexchoklad och lite Cola på lekplatsen (i väntan på att brodern slutar skolan för denna vecka) = fredagsmys!!!

torsdag 25 april 2013

Mellis ute

Mums, säger Smilla medans vi tittar på när pappan grejar med bilen... Någonsatillmejatttoyotaaldriggårsönder.....

Blä

Tre morötter var det enda jag hann plocka upp ur denna påse innan det såg ut så här i botten:

måndag 22 april 2013

Åter vardag

Började dagen med att bli så fruktansvärt arg och ledsen på några ungar i skolan. Nämner inga namn och inget om händelsen just nu för att skydda min son. Men den som bråkar med min familj kan börja gräva sin grav!!!!

Resten av dagen har varit bra. Min söta, fina lillasyster har varit här. Vi har tränat finska och varit på simskola :-)

Har hunnit fixa lite grejer till festen som jag och M ska på snart. Idag inhandlades skor, hårgrej, nagellack och läppstift. Men ni får ingen bild än, det kommer på självaste dagen :-D

söndag 21 april 2013

Trött av Formel1

Så här trött kan man bli av ett mormorbesök och ett F1race :-D

Pic from yesterday

Ägnade gårdagen åt motorsport, mellan de olika sändningarna gjordes det inköp av mat, regnkläder och stövlar, matlagning och oxå montering av Lovas lite tidiga födelsedagspresent från sin mormor. Resultatet blev rätt ok, dög att fika på :-D

tisdag 16 april 2013

Fullt ös

Det är fullt upp på schemat, jösses!!!
Nu mitt i det fullspäckade ska jag börja med "lekrummet" som ska göras om till vårt sovrum. Det ska bli så skönt när allt är klart :-)

onsdag 10 april 2013

T-rexmamman från Hallonstugan

Denna morgon!!!!!!
 
Vet inte riktigt hur jag ska formulera detta för att det ska låta bra. Äsch, det blir inte bra hur jag än skriver!
Så, då ska vi se. Vet inte hur många gånger jag bett barnen om att prata och tala om vad som är fel istället för att gnälla!!! Idag hann ett av barnen inte mer än ut genom dörren förrän det började. JAG BLEV FÖRBANNAD!
På väg till skolan för A-lämning stannade jag tvärt och sa att jag går inte en meter till om jag inte får reda på varför alla gnäller fast de vet att jag blir arg.
A blev tyvärr väldigt ledsen för han trodde att han inte skulle hinna till skolan :(
Men väl framme vid skolan skulle jag trösta honom... Då kommer denna j-a unge fram, som ofta är framme, och säger att man inte får stå och vänta vid väggen.... En s.k fritidspedagog, som jag sedan tidigare tappat förtroendet för kommer fram och lägger sej i!!!!!!!!
Jag hör mej själv fräsa "Men vad i helvete..." samtidigt som jag drar bort A från väggen. Försöker trösta A och talar om att jag är inte arg på honom, utan på ungj-ln . Till slut lugnar han sej och ska gå in, då frågar fröken vad som hänt och han blir ledsen igen.
Då förklarar jag kort vad som hänt och kallar barnet för den lille besserwissern som alltid kommer fram och tjatar för att sedan ta platsen själv......
 
Ni som sett "Dinosaurietåget" känner säkert till T-rexhonan som i slutet på introt vrålar.... En sådan mamma var jag idag och det var nära att jag gjorde ett sådant vrål i ansiktet på ungen i kön.


http://youtu.be/sNpoEoXi1lE

Mr Taikon

Min familj har under alla år, i all välmening skojat om att vara Familjen Taikon så fort det lastats mycket och det blivit trångt för mänskligheten.
Min make har anammat detta hahaha.....
(Bilden tog han själv igår när han shoppat loss själv på IKEA).

Golvet klart

Martin åkte igår till varuhuset där jag hittat golvet jag ville ha. Och igår kväll, vid 23-tiden var han klar. Som han har kämpat med rummet, min fina make! Kunde inte gjort det bättre själv hahaha!!!

tisdag 9 april 2013

Dagen i korthet

Fram och tillbaka, hit och dit. Nu sitter jag i soffan med ett blodtryck som är lägre än... ja det är så lågt att jag tror min sista stund är kommer. Olustig känsla i kroppen och yr på det, blä!

Hann med ett lekplatsbesök mellan Abbes hämtning och Nellies lämning. Skönt med sol i ansiktet :-)

Och just det, tack L för kaffet på fm!!

måndag 8 april 2013

Golv

Är så j-a nöjd med väggarna i småtjejernas blivande rum att det är löjligt.  Martin har varit så duktig på målandet, vi har lyckats tapetsera ihop utan att döda varandra.
Men så kommer vi till GOLV!!!
Golv ja, hm... Det måste passa in till allt i rummet nu och passa i framtiden om man tapetserar om.
Vi åkte runt igår och kollade golv i olika butiker och kollat nätet, utan resultat. Har inte hittat det som känns rätt.
Förrän idag!!!! Då fick jag mej en snilleblixt utan dess like :D
Och det fanns t.o.m. två olika att välja på - I LIKE a lot.
 
Sist men absolut inte minst måste jag bara tillägga att gårdagens MotoGPpremiär var fantastiskt spännande och så nervöst, hoppas att hela säsongen blir lika spännande. Förstaplatsen kanske inte behöver vara så solklar som igår och Bradl kanske kan hålla sej på banan och plocka lite mer poäng åt mej i vår betting.
 
Over and out!  

torsdag 4 april 2013

Sol, underbara sol

Idag har min fina moster, söta kusin och bästa mamman varit hos oss på besök. Hoppas verkligen att de känner sej älskade och omhändertagna här, att livet känns lite lättare om så bara för en kort stund.
Barnen har varit ute större delen av dagen, så härligt att se dem leka och bli nergeggade :-D

onsdag 3 april 2013

Äntligen

Såg tavlan för lääänge sen och blev störtkär i den. Har dock inte låtit mej själv få den, känns knappast som en grej man inte kan leva utan....Eller?! Nu har den iallafall kommit hem, min efterlängtade tavla som jag suktat efter <3

Godmorgon

Tjejerna morgonmyser!
Idag ska vi bl a hämta två paket med beställda kläder, alltid lika spännande. Kanske hinner sätta upp lite "genväg" oxå...

tisdag 2 april 2013

Shit vad svårt

Att tapetsera vanligt är kämpigt, att göra det vågrätt är snäppet värre.... Hoppas de sitter kvar imorn :-/

Renovering

Det bästa med renovering är det färdiga resultatet och när man ser att vissa delmål blir bra, som bifogad bild text.
Nackdelen är den kedjereaktion som blir till följd av att man måste flytta runt på en massa grejer för att något ska få plats, alla tillsvidareplaceringar, byggkaos!!! 
Men tids nog blir det nog bra :-)